slogan_r2_c2.jpg
 
Τα νέα μας
Αρχική arrow Προφίλ
Προφίλ
Η εταιρία Φανιάδης Αναστάσιος F-PCB, κατασκευής τυπωμένων κυκλωμάτων, ιδρύθηκε το 1980. Ξεκινώντας από έναν χώρο 40 m2 όπου γινόταν απλές εκτυπώσεις κυκλωμάτων και εμφάνιση φωτογραφικού υλικού. Όπου τα στάδια παραγωγής γινόταν χειροκίνητα, (τρύπημα, εκτύπωση, εμφάνιση, κόψιμο πλακέτας, αποχάλκωση πλακετών κ.α) με καθαρά οικογενειακή συμμετοχή.

Στην συνέχεια, η εμπιστοσύνη των πελατών μας η οποία είχε σαν συνέπεια την μεγάλη ροή παραγγελιών καθώς και οι αυξημένες απαιτήσεις στον τομέα της τεχνολογίας δημιούργησε την ανάγκη μεγαλύτερης παραγωγικότητας και εκσυγχρονισμού.

Το 1998 έγινε αγορά οικοπέδου στη ΒΙΠΕΘ – ΣΙΝΔΟΥ και στην συνέχεια ξεκίνησε η ανέγερση ιδιόκτητου εργοστασίου 2000 m2 όπου σήμερα στεγάζετε η επιχείρηση και γίνετε η παραγωγή τυπωμένων κυκλωμάτων με το πλέον σύγχρονο τρόπο για τα Ελληνικά δεδομένα. Η παραγωγική διαδικασία από χειροκίνητη πέρασε σε αυτοματοποιημένη μορφή με νέες επενδύσεις στον τομέα του εξοπλισμού.

Έχοντας σαν αποτέλεσμα την γρήγορη παράδοση και στήριξη των πελατών μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως και την σημαντική βελτίωση της ποιότητας του τυπωμένου κυκλώματος.

Ο έλεγχος παραγωγής σε ποιότητα κατά την παραγωγική διαδικασία διασφαλίζεται με τη σχολαστική εφαρμογή του EN ISO 9001:2000 με πλήρη σεβασμό προς το περιβάλλον κατά το ISO 14001 όπου βρισκόμαστε σε διαδικασία εφαρμογής του.
Γλώσσα: 
greekenglish